Cautare

2360 de rezultate pentru "dr calin dobos" (6.77 secunde)
Presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) si ministrul Apararii Teodor Atanasiu au semnat ieri in cartea de condoleante de la Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii la Bucuresti.
„Demarez anticipatele!” In timp ce liberalii si democratii bajbaiau printre legi si regulamentele parlamentare, Calin Popescu Tariceanu cocea la Guvern o noua demisie - dupa unele guri rele, tot in urma unei vizite efectuate, marti la noaptea, la Cotroceni.
in PNL se vorbeste, destul de tare cat sa se auda si in afara meterezelor partidului, despre alaturarea catorva lideri de filiale - vreo 16, mai exact - grupului care doreste detronarea lui Calin Popescu Tariceanu in cadrul unui congres extraordinar.
Calin Popescu-Tariceanu trebuie sa-si apere atat postul de premier, cat si pe cel de presedinte al PNL. ... El s-a referit la un curent de opinie printre liberali favorabil schimbarii presedintelui Calin Popescu-Tariceanu.
Intalnirea presedintelui PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, cu liderii de filiale a durat vineri pana la miezul noptii si s-a terminat, oficial, cu un vot de incredere dat liderului liberalilor. ... In unanimitate, liderii filialelor judetene au sustinut ca presedinte al PNL trebuie sa ramana Calin Popescu-Tariceanu.
Ca urmare, dupa sedinta de partid de vineri seara, Calin Popescu Tariceanu s-a referit prioritar la proba de „guvernare responsabila” pe care PNL vrea sa o dea, in context mentionand si sprijinul „total” de care se bucura din partea colegilor sai de partid.
Stolojan nu a uitat sa precizeze ca o astfel de solutie nu este pe placul lui Calin Popescu Tariceanu, insa a mentionat ca se asteapta ca unul din membrii Delegatiei Permanente sa o propuna ca subiect de dezbatere in forurile de conducere.
Ruptura dintre Calin Popescu-Tariceanu si democrati, declansata prin renuntarea primului-ministru la demisia care facea posibila demararea anticipatelor, devine iremediabila, democratii avertizandu-l public pe seful Guvernului ca PD nu e anexa acestuia.
Tariceanu mizeaza pe schimbarea presedintilor Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, la randul sau, ca schimbarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului este o problema prioritara, care se va putea rezolva dupa inceperea sesiunii parlamentare din toamna.
Seful Executivului, Calin Popescu-Tariceanu, nu suspecteaza nici un membru al Cabinetului de a se fi lasat influentat de grupurile de interese economice si asteapta raportarile Serviciilor secrete.
Declasificarea celor 21 de documente primite de premierul Calin Popescu-Tariceanu de la SRI, despre care presedintele Traian Basescu afirma ca demonstreaza influenta grupurilor de interese in Executiv, se poate realiza numai in cadrul strict stipulat de legislatia in domeniu, care prevede acordul emitentului si indeplinirea mai multor conditii.
Executivul va incerca sa imbunatateasca modul de comunicare cu societatea civila prin intermediul mass-media dupa ce s-a constatat ca unele dintre actele si deciziile Guvernului au fost, uneori, gresit interpretate, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Presedintele democrat Emil Boc este de parere ca nu exista termene depasite in calendarul Coalitiei, contrazicand astfel afirmatiile facute cu doar o zi inainte de premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Liberalii, prin presedintele Calin Popescu-Tariceanu, au reclamat insa intarzieri in dezbaterea amendamentelor la noul proiect in cadrul comisiilor parlamentare pentru regulament, aratand cu degetul spre democrati.
Activitatea secretarilor de stat, a sefilor de agentii guvernamentale si a prefectilor va fi evaluata saptamana viitoare de membrii Consiliului National al Coalitiei, intr-o sedinta la care va participa si premierul Calin Popescu- Tariceanu, in vederea inlocuirii persoanelor cu rezultate slabe.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca prioritatile strategice pentru perioada urmatoare sunt dezvoltarea infrastructurii, modernizarea agriculturii si dezvoltarea rurala, reforma sistemului de sanatate si dezvoltarea invatamantului si cercetarii.
Cu toate ca sunt cunoscute divergentele dintre el si premierul Calin Popescu-Tariceanu, Antonescu a subliniat ca acestea „nu vor afecta colaborarea dintre grupurile parlamentare si Guvern“ si ca grupul parlamentar PNL nu poate fi decat proguvernamental.
Liberalii ar putea insa cere amanarea consultarilor de sambata cu presedintele Traian Basescu pe motiv ca la sfarsitul saptamanii presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, impreuna cu alti lideri ai partidului vor participa la congresul ELDR de la Bratislava.
Astfel, dupa ce la inceputul saptamanii toate partidele politice si-au facut publica pozitia fata de aceasta initiativa, premierul Calin Popescu Tariceanu a iesit ieri la rampa, pentru a-si exprima dezacordul fata de modul in care a actionat Basescu.
La finalul intrunirii, Calin Popescu-Tariceanu a refuzat sa spuna presei cu ce mandat se duc liberalii la Cotroceni. ... Este vorba despre presedintele Calin Popescu-Tariceanu, vicepresedintii Teodor Melescanu, Dan Radu Rusanu, Puiu Hasotti si Gheorghe Flutur, deputatul Titus Ghiorghiof si ministrul Bogdan Olteanu.
google-analytics.com